maciejdawid1999 Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Witam! Pytanie takie jak w tytule. Link do opisu w podpisie. Żarówka energooszczędna. Dodatkowo kupiłem "Planta Gainer PRO Ferro+". Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blausebol Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Rośliny usychają czy gniją ? chyba że masz akwa bez wody . Podaj nazwy roślin bo to jest bardzo istotne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciejdawid1999 Posted April 21, 2012 Author Share Posted April 21, 2012 Rośliny usychają. Nie znam nazw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 Jak mogą schnąć w akwa z wodą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciejdawid1999 Posted April 21, 2012 Author Share Posted April 21, 2012 Liście robią się brązowe (najpierw plamy, potem cały). Fotki: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainbow Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Bo widzisz żeby ci coś poradzić , to dobrze by było gdybyś napisał jaką masz żarówkę , są różne energooszczędne , ile wat? Jaka barwa ? Jaki litraż baniaka? Jak dawno zasadziłeś rośliny ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafikrafiki Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Witam! Zaprezentuję wam moje akwarium! Opis zbiornika Data założenia: 2 kwietnia 2012r. Pierwsze rybki: 3 kwietnia 2012r. Wymiary: 60x30x30 Obsada: 1+2 Platka, 1+2 Gupik Rośliny: 4 gatunki, ale niestety nie znam nazw (może Wy mi pomożenie ) Filtr: AQUAEL FAN-1 plus Grzałka: AQUAEL AQn 75 Oświetlenie: 1x15W Podłoże: gruby, średni i mały żwir Nawozy: Tetra CompleteSubstrate Uzdatniacze: SERA aquatan i bio nitrivec Ozdoby: piaskowiec, tło Plany: Kupić: - 10 neonków innesa - 5 amano Więcej dekoracji Fotki(sorki za słabą jakość zdjęć - były robione telefonem): Wnioskuję, że chodzi o zbiornik z podpisu. Jak widać trochę błędów popełniłeś. Podejrzewam, że przyczyną jest nieodpowiednie stosowanie nawozów i to jest pewnie przyczyną, światła też za mało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts