BigDeal Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Mam problem z filtrem hailea bt 700 , filtr nie wypuszcza powietrza tylko samą wodę. Wymieniłem już wkład i gabkę oraz czysciłem go i ciagle jest to samo.Dodam że z deszczownica filtr chodzi bez problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqwa Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Żeby wypuszczał powietrze trzeba mu je dostarczyć zwykłą rurką wyciągniętą nad wodę. Wtykasz to w odpowiednie zakończenie rurki wylotowej/kopułki wirnika. Używając deszczowni bąbelki nie będą leciały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDeal Posted April 26, 2012 Author Share Posted April 26, 2012 Żeby wypuszczał powietrze trzeba mu je dostarczyć zwykłą rurką wyciągniętą nad wodę. Wtykasz to w odpowiednie zakończenie rurki wylotowej/kopułki wirnika. Używając deszczowni bąbelki nie będą leciały.co ty powiesz Niewiedzialem o tym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts