Filip91 Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Witam ! Wyszło , że filtr jest ok. Zostałem obciążony kosztami oraz o kasie mogę zapomnieć. Filtr sprzedam w najbliższym czasie. I kupię Unimax 700. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Wyszło , że filtr jest ok. Takie jest zdanie serwisu,czy takie są fakty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip91 Posted April 11, 2012 Author Share Posted April 11, 2012 Filtra mi jeszcze nie odesłali bo muszę zapłacić koszty kurierom. Zobaczymy jak wróci może coś zrobili tylko o tym nie mówią? Jest to w ogóle możliwe ? Filtr w piątek będzie u mnie i ew myślę żeby go podłączyć i dać ostatnią szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 To,że zrobili coś i o tym nie mówią jest raczej niemożliwe. Możliwe jest natomiast,że Ty coś robiłeś nie tak,a fachura wziął go w swoje ręce i odpalił bez problemu. Nasze rady były jak by nie patrzeć "na ślepo",nikt z nas nie miał tego w ręku i na żywo nie słyszał co dokładnie się działo.Całkiem możliwe,że niektórzy z nas też by go odpalili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip91 Posted April 11, 2012 Author Share Posted April 11, 2012 Teraz już mi przeszła złość. I tak kupię Unimax 700 bo cenie sobie spokój i cisze a ten znajdzie nowego właściciela , któremu produkt chiński odpowiada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Temat zostawiam jeszcze otwarty,napisz czy teraz faktycznie dobrze śmiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip91 Posted April 11, 2012 Author Share Posted April 11, 2012 Jasne , sam jestem ciekaw jak będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip91 Posted April 13, 2012 Author Share Posted April 13, 2012 Przyszedł. Ojciec mówi , że jest cichszy jak wcześniej. Fakt faktem i ja i on stwierdziliśmy , że Unimax jest o niebo cichszy. Filtr zostanie sprzedany na dniach. Oświetlenie nowe też daję. A filtr w chwili obecnej zostanie Unimax 250 a docelowo Unimax 700. Także ani kasy ani dobrego filtra. Mój pierwszy i ostatni zakup czegoś z tej firmy. Tylko produkty krajowe polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Mam nadzieję,że nie będziesz go sprzedawał na tym forum Zamykam temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts