ja1 Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 a jaki korzeń zastosować do skalarów rozłożsty czy taki pniak bez rozgałęzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 torfowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukix Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 a jaki korzeń zastosować do skalarówNie rozumiem pytania... Sprecyzuj pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr0m Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Zwykły (chyba) Lepiej samemu poszukać gdzieś nad jeziorem czy stawem, a także nad rzeką niż płacić w sklepie. Jak Coś sam zrobisz to będziesz mieć satysfakcje:) Sam jeszcze dziś czy w piątek idę nad rzeczkę na spacer poszukać coś odpowiedniego Link to comment Share on other sites More sharing options...
akwarysta17 Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Tak jak do normalnych rybek zwykły z nad rzeki Link to comment Share on other sites More sharing options...
wielkopletw Posted March 23, 2009 Share Posted March 23, 2009 a dlaczego nie? gotowanie, to najlepszy sposób na dezynfekcję Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja1 Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 dzieki za podpowiedz zeby poszukać samemu tera lezy taki dość ładny wmoim akwa i mam zamiar objechać go mchem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts