Wazon Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Czy mogę do akwarium słodkowodnego (głównie żyworódki) włożyć muszle jak na zdjęciu? Czy nie zmienią mi twardości ani Ph wody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Będą zmieniać parametry. Ja bym ich nie dawała. Poza tym w zwykłym akwa będą wyglądać kiczowato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymek150 Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Ja takie mam.Oczywiście wyparzone.I bardzo zachodzą glonami ale ogólnie OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
123Patryk Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Ja takie mam.Oczywiście wyparzone.I bardzo zachodzą glonami ale ogólnie OK Musze na zdjęciach mogą zatwardać wodę. Wyglądają kiczowato . Więc lepiej nie wkładać ich do akwarium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Ja takie mam.Oczywiście wyparzone.I bardzo zachodzą glonami ale ogólnie OKTo chyba nie za fajnie.Jak poprzednicy,będą ci zatwardzać wodę i nie za ładnie kontrastować z roślinkami i żyworódkami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Nie: - lakierowane trujące pamiątki znad morza. - będą zatwardzać wodę, niektóre żyworódki lubią twardą - ale bez testów i znajomości reszty obsady absolutnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts