Damian_ Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Witam.Posiadam akwarium 112l i mam problem a mianowicie moim daianemom pasiastoogonowym odpadają wąsy .Obsada to 2 mieczyki,4 fantomy,8 neonów inessa, 5 razbor kilinowych,4 dianemy,3 prętniki morelowe, 5 zwinników blechera, 5 brzanek wysmukłych.Wiem,że obsda trochę zła ale nie mogę nigdzie ich sprzedać ani wymienić.Ostatnio dokupiłem 1 dianemę ,na początku miała normalne długie wąsy ,a po tygodniu skróciły się do ok.0,3cm .Filtr to aquael unifilter 750 wewnętrzny,grzałka 150w,podłoże to piach i 2 torebki żwirku(dobrze wypłukany),Proszę o pomoc, czy te wąsy odrosną i czy nic im nie grozi. Damian_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Masz może ostre podłoże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian_ Posted March 31, 2012 Author Share Posted March 31, 2012 Nie sądzę ,pisałem już piach i żwirek (o zaokrąglonych krawędziach ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian_ Posted April 3, 2012 Author Share Posted April 3, 2012 Pomoże ktoś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts