iloocia Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Witam! Mam lekki problem a mianowicie kupiłam filtr kubełkowy ale nie wiem jak założyć do niego wężyk ;( Czy może mi ktoś powiedzieć w jakie miejsce się go wkłada? bo nie widzie żadnego otworu ani niczego (nawet nie mam instrukcji) I na jakiej zasadzie filtr jednocześnie zasysa wodę i powietrze? A i czy jest jakiś inny sposób aby dobrze napowietrzyć wodę ? (filtr: barracuda 200 wewnętrzny) Głupie pytania zachowajcie dla siebie bo mam problem...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarus Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Nie mogę tego filtra znaleźć na necie. Jakiej on jest firmy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cannabis96 Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Nie masz może jakieś dodatkowej końcówki wylotowej w zestawie ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iloocia Posted March 30, 2012 Author Share Posted March 30, 2012 Nie mam żadnej końcówki tylko filtr i wężyk ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cannabis96 Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 To nie dobrze , gdy ja kupiłem filtr w zestawie była końcówka, na którą nakładało się wężyk. A masz może instrukcję ? Może tam jest to opisane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_Vall Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Ustaw tak wylot filtra by woda falowała i napowietrzanie będzie najlepsze. Wcale nie musisz bąbelków puszczać do akwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Jeśli to filtr wewnętrzny to co za wężyki chcesz podłączać? Włóż go do akwa wraz z gąbką i podłącz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaniec Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 S'Sayan wszedłeś mi w słowo...hehe. Filtr kubełkowy wewnętrzny? myślałam, że jakaś nowość czy co? Może foto tego filtra, jak nie ma instrukcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts