maciasty77 Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Witam.Czy ktoś może karmi swoje rybki takimi pokarmami?Jakieś opinie,porady.Słyszałem,że taki pokarm jest pozbawiony wszelkich bakterii(np. ochotka).Czy ryby chętnie pobierają taki rodzaj karmy? Nie piszcie regułek tylko swoje spostrzeżenia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_Vall Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Ja dawałem artemię i b. chętnie jadły przez jakiś czas a potem rybką się znudziła chyba. Teraz czasem daję ochotkę i ramirezy zabijają się za nią. Inne rybki jedzą b. chętnie. Z tego co czytałem to nie tylko bakterii. Ochotka np ma te swoje "haczyki' a liofilizowana podobno już nie ma lub są delikatne i nie uszkadzają przewodu pokarmowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Moje chętnie wcinają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciasty77 Posted March 27, 2012 Author Share Posted March 27, 2012 Ten pokarm się namacza czy od razu wrzuca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Zależy.Ochotka mamentalnie tonie,oczlik już nie tak szybko. Ale wystarczy zanurzyć palce z pokarmem i potrzeć. Temat wygasł - Zamykam// Dulle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts