Lukasz-odkrywca Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Jak w temacie, które łatwiejsze : -prętnik karłowaty -bojownik -ramirezy -inne nieznane podawać proszę oprócz ławicy i dennych bo już mam akwa 63l. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobix Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Bojownik i prętnik są bardziej wytrzymałe na parametry, i mniej podatne na choroby niż ramirezy Jaki litraż ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted March 26, 2012 Author Share Posted March 26, 2012 Pisze 63l ,właśnie się zastanawiam jakie łatwiejsze w rozmnażaniu ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekK Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 A w jakim celu chcesz je rozmnażać ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted March 26, 2012 Author Share Posted March 26, 2012 Pytam z ciekawości a co ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekK Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Bo jeśli chcesz rozmnażać tylko dla checy, to nie ma to sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted March 26, 2012 Author Share Posted March 26, 2012 Wiem tlyko pytam wiesz które łatwiejsze dogadałem się z panem w zooolku i powiedział że mógłbym sprzedawać lub wymieniać więc proszę o konkrety jak chcesz rozmowy proszę o priv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekK Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Z wyżej wymienionych moim zdaniem najłatwiejsze w rozmnażaniu są bojowniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted March 26, 2012 Author Share Posted March 26, 2012 Aha, a czy będą żyć w zgodzie z brzankami odeskimi ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts