dominikrybniok Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Witam chciałbym do takiej obsady dorzucić 2 skalary 1+1 mieczyk 1+3 molinezja 1+3 gupik 6 kiryski spiżowe 3 dorosłe 3 młode 5 kirysków panda 1+1 zbrojnik niebieski 1 zbrojnik kolumbijski 18 neon inessa wiem ze skalarami nie bardzo ale neony moje są duże a skalary kupiłbym małe chodzi mi o żaglowce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Jak dla mnie to już będzie za dużo. Chyba że byś oddał molinezje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Jak dla mnie też.Na twoim miejscu wywaliłbym molki i gupiki,dodał 7 neonów i te 2 skalary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikrybniok Posted March 26, 2012 Author Share Posted March 26, 2012 Ok ale czy skalary jak podrosną nie będą nic robić neonkom. Czy da się rozpoznać młodego żaglowca ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 To zależy od charakteru ryb.O co chodzi z tym 2 pytaniem-jak rozpoznać-skalara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikrybniok Posted March 26, 2012 Author Share Posted March 26, 2012 Czy samiec czy samica da się rozpoznać młodego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor1996sa Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Lepiej kupić grupkę i pozwolić im się dobrać w pary. Bardzo trudno jest rozróżnić płeć u młodych skalarów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts