antyradar1 Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Witam, jak w temacie kto gra w gry online i jakie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Ja grałam kiedyś w farmeramę, bloodwars, vis arcanę, ale to wszystko było dawno, dawno... jak byłam jeszcze mała, w zasadzie to nadal nie jestem taka jeszcze duża Link to comment Share on other sites More sharing options...
antyradar1 Posted March 26, 2012 Author Share Posted March 26, 2012 Ja grałam kiedyś w farmeramę, bloodwars, vis arcanę, ale to wszystko było dawno, dawno... jak byłam jeszcze mała, w zasadzie to nadal nie jestem taka jeszcze duża Aktualnie gram w PirateStorm, 30 lvl. pozycja 79 na serwerze Europa1 statek-ewentowy. I jeszcze nie dawno wkręciłem się w settlers online lvl. 26. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Ja grałam kiedyś w farmeramę, bloodwars, vis arcanę, ale to wszystko było dawno, dawno... jak byłam jeszcze mała, w zasadzie to nadal nie jestem taka jeszcze duża Aktualnie gram w PirateStorm, 30 lvl. pozycja 79 na serwerze Europa1 statek-ewentowy. I jeszcze nie dawno wkręciłem się w settlers online lvl. 26. JA to juz nawet nie pamiętam jakie miałam, ale konta powędrowały do ludzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krucka Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Smoki.nightwood, czasem wchodzę na Urban Rivals i Transformice Link to comment Share on other sites More sharing options...
szak123 Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Plemiona i League of Legends, czasem metin2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGO1987 Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Metin 2 prywatne servery, my fantasy, Shakes & Fidget, i gry z nk , no i jakieś tam na pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szak123 Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Metin 2 prywatne servery, my fantasy, Shakes & Fidget, i gry z nk , no i jakieś tam na pc.Z sf mam niemiłą przygodę. Zbytnio zaufałem oficerom i założycielowi gildii i zostałem oszukany na dobrym koncie i paru złociszy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Ja nieraz w CS'a 1,6 gram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGO1987 Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Metin 2 prywatne servery, my fantasy, Shakes & Fidget, i gry z nk , no i jakieś tam na pc.Z sf mam niemiłą przygodę. Zbytnio zaufałem oficerom i założycielowi gildii i zostałem oszukany na dobrym koncie i paru złociszy .ja na s&f s3 mam własną gildie rozwija się ok powoli poz. gildii koło 200 nazwa gildii mroczna strefa a nazwa lidera czyli moja to wiedzmin1987. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antyradar1 Posted March 26, 2012 Author Share Posted March 26, 2012 Ja teraz przerzuciłem się na settlers online a konto z pirate storm sprzedaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zelus525 Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Margonem, Metin2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunay Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 w jakieś pierdoły gracie, Xbox live - GT: Dunay PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecho Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Plemiona s46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akwarysta xenn Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 To teraz ja Gram w CargoTycoon , gry na nk ( głownie happy harvest xd ) , bf bad company 2 , czasmi minecraft a najwięcej gram w Cabal Online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 World of tanks i bardzo polecam. Settlersi online też czasami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YotoroAne Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Ja przez pięć lat grałem w Lineage2, bardzo wciągająca gierka mmorpg, dawniej na abonament, od tego roku f2p. Teraz mam przerwę, czekam aż wyjdzie TERA Online Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Ja grałem w nostale Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Najwięcej czasu "zmarnowałem" na Mu-online (kilka lat). Oprócz tego metin, line age i kilka gier przeglądarkowych. Bardzo szybko łapię bakcyla w takich gierkach więc jestem bardzo ostrożny A cha - jeszcze trackmania. Obecnie dbam tylko o wirtualne akwaria na nk i pykam w jakieś tam mini gierki na facebooku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Obecnie dbam tylko o wirtualne akwaria na nk i pykam w jakieś tam mini gierki na facebooku.I ja również gram obecnie w takie gry. Ostatnio spodobała mi się gra, gdzie ma się ludka i kupuje się bronie, zbroję i takie tam. A chodzi o to, by walczyć z dziwnymi stworzonkami, najbardziej rozbawiło mnie jakieś szczurowate coś Ogólnie polecam, tylko tytułu nie pamiętam, jeśli ktoś wie o co mi chodzi, to proszę o sprostowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Ogólnie polecam, tylko tytułu nie pamiętam, jeśli ktoś wie o co mi chodzi, to proszę o sprostowaniegladiatus.pl Ja dawno temu jeszcze sobie grałem w bitefight.pl i plemiona.pl Fajne jak masz jakiegoś znajomego bo ja jesteś sam to cię rozwalą ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecho Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 A ja tam byłem w fajnym plemieniu i było bomba, ale było. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefighter1 Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 AA3 - Klan CSP -pierwsze miejsca w rankingach Europejskich lig multi, zwykle ścisła 3-ka: ESL, ESCN, TWL BF3- multi poza rozgrywkami ligowymi i turniejami WOT - Klan F.E.A.R. -obecnie posiadamy prowincje na Mapie Światowej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 WOT - Klan F.E.A.R. -obecnie posiadamy prowincje na Mapie ŚwiatowejNick z gry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefighter1 Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 taki sam jak tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts