Kuba Zarzycki Posted March 24, 2012 Share Posted March 24, 2012 Witam, mam do wyboru laptop. TEN http://www.komputronik.pl/product/14614 ... X343V.html Czy poszłyby na nim gry takie jak: GTA 4, Saints Row The Thrd, Dirt 3, ogólnie Call of duty, Left For Dead? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted March 24, 2012 Share Posted March 24, 2012 Mam o prawie identycznych parametrach i wszystkie te gry działają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Zarzycki Posted March 24, 2012 Author Share Posted March 24, 2012 Ale na max detalach? Ja chce żeby działały na pół detalach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted March 24, 2012 Share Posted March 24, 2012 Ale na max detalach? Ja chce żeby działały na pół detalach.Nie. Wszystko działa na "spokojnie" Poprzeglądaj sobie parametry tych gier to będziesz widział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 GTA 4 na żadnym kompie dobrze nie chodzi, zawsze się będzie zacinać. Bo GTA 4 to już taka gra że nie jest skonfigurowana na kompa dobrze (; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts