raffito Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Witam!!! Mam akwarium 112l założone około 1,5 m-ca temu Oświetlenie 2x11W Filtracja AQUAEL turbo filter 500 W obsadzie 10 neonów innesa 3 gupiki 3 cierniooczki 3 kiryski lamparcie 2 zbrojniki niebieskie Na jednej z żabienic zauważyłem jakby czarny(!) nalot. Poza tym na jednej cabombie i na żwirki brązowy nalot, który wydaje się być okrzemkami (ale co to ten czarny). Poradźcie jak z tym walczyć i czy ta walka ma jakiś sens? Dulle: Pisownia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Nie. To Krasnorosty. krasnorosty-kontra-cierpliwosc-t10218.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
belzebub532 Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Są to krasnorosty,a cierniooczki i kiryski są stadnie więc co najmniej 6 szt Link to comment Share on other sites More sharing options...
raffito Posted March 21, 2012 Author Share Posted March 21, 2012 Dzięki za pomoc. Widzę, że czeka mnie cierpliwe działanie. Skoro odpowiedź padła, temat zamykam. W razie dalszych pytań proszę o pw - odblokuję. Dulle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts