adammag2 Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Przesyłam zdjęcia glonojad ,strasznie napęczniał mu brzuch a jeść dostawał to samo co inne rybki (zajadały się brokułami ) ale były sparzone . Reszta rybek zdrowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willow Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Jaki litraż i pozostała obsada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammag2 Posted March 18, 2012 Author Share Posted March 18, 2012 200 litrów i zwykłe żyworódki (mieczyki ,molinezje, kiryski,kiryśniki,danio i para skalarów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Karmiłeś ryby już wcześniej brokułami? Czy to pierwszy raz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammag2 Posted March 18, 2012 Author Share Posted March 18, 2012 Karmiłem ale ten glonek to świeży nabytek ale ze sklepu i od znajomego i mówił ,że jest zdrowy. Moje ryby uwielbiają brokuły,kalafior i ogórki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Może pierwszy raz się dorwał do zieleniny i przedawkował? Nie ma innych objawów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammag2 Posted March 18, 2012 Author Share Posted March 18, 2012 Nie nawet blady się nie zrobił a zawsze jak glonek jest chory to blady się robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimekAKWA Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 A to nie jest przypadkiem samica z jajeczkami ? U mnie nie ma partnera ale i tak jaja złożyła lecz spleśniały. Założono drugi temat o tej samicy, więc zamykam. W razie czego proszę o PW. Dulle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts