Kacperek Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Mam akwarium 112l profilowe o typowych rozmiarach na razie po restarcie wywołanym okropną chorobą jest 6 kirysków spiżowych chciał bym dokupić ryby zastanawiam się nad 1+1 pielęgnica meeka lub 2+2 ramireza co polecacie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Mekka zabij Spiżowe. Ramirezy ok. Mógłbyś do tego dodać jeszcze jakąś ławicę do tego i jakiś harem na górę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek Posted March 18, 2012 Author Share Posted March 18, 2012 ok dzięki to już sprawa się rozwiązała meeki mi się podobają ale jak czytałem że w okresie tarła kopią i są agresywne to zaczęło mi się ich odechciewać . czy mogła być taka obsada 2+2-ramireza 6-spiżowy 6-tęczanka neonowa 1+2-molinezja Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Dobra obsada Jeżeli chcesz możesz dać do 10 sztuk Tęczanek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek Posted March 18, 2012 Author Share Posted March 18, 2012 Jeszcze zobaczymy ile tych tęczanek. Dzięki za pomoc , jak bym się nie spytał by były Meeki , moje kiryski są wdzięczne za ocalenie życia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 No i też twoje rośliny Pewnie Meeki też by zmasakrowały Michał84:Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts