Thomas Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Osprzęt-Filtr zew.Aqua Silent 2,grzałka Aquael AQ-100 Oświetlenie-Świetlówka zwykła 18, Aqua-Glo 20 -podkleiłem folią Nawozy i inne- Tropicala-Aqua Plant b, Ferro-Acktiv, Multimineral, zapobiegawczo- również tropicala- FMC, CHIIOSAN, Temperatura 26*C Pokarm -Super Vit firmy Tropical + pokarm z tabletkach dla przyziemny i chochotka moja nowa obsada; 2xbocja wspaniała 2xbarwniak czerwonobrzuchy 2x glonojad(zbrojnik) 3xkirysek pstry 1x mułojad 10xneon czerwony 2x pielęgniczka ramireza 1xkiryśnik czarnoplamy 3x gupik(samiec+2 samiczki) co wy na to trochę zrobiłem roszadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaniqa10 Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 moja nowa obsada; 2xbocja wspaniała 2xbarwniak czerwonobrzuchy 2x glonojad zbrojnik 3xkirysek pstry 1x mułojad 10xneon czerwony 2x pielęgniczka ramireza 1x sumik, 3x gupik(samiec+2 samiczki) co wy na to trochę zrobiłem roszadę bocje - odpadają - za male akwa ... barwniak -ok glonojad - za duzy do twojego akwa http://www.superakwarium.pl/glonojad-zb ... id799.html kiryski- ok mułojad - ok neon- ok ramirezki - ok sumik - jaki ??? gupik - hmm..mysle ze juz bedzie za duzo... Pozostawiłabym tak : 2xbarwniak czerwonobrzuchy 3xkirysek pstry 1x mułojad 10xneon czerwony 2x pielęgniczka ramireza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 shaniqa10 zrobiłem mała poprawkę pisałem z pamięci jak zawsze mówiłem a tak do końca to tak nie jest bocje kiedyś mi bardo się podobały, teraz niestety ale emerytura ich czeka chyba że znajdę chętnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 z mojej parki p. ramireza okazały się dwie samiczki ponieważ u mnie nie ma gdzie oddac lub wymienic zastanawiam się czy mogę dokupic jeszcze jednego ale samczyka Podobny problem mam z barwniakiem,tyle że nie wiem sam co mam jeden to chyba obojniak jest mniejszy i mniej kolorowy ale obydwa mają takie same kształty płetwy tyle plamki na płetwie ogonowej.czy barwniaki mógłbym też miec trzy gdyby okazały się jednej płci cieszyła by mnie pomoc...pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts