eyepower Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Czy neon czerwony i innesa będą za sobą razem w ławicy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Nie. Będą się rozdzielać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyepower Posted March 17, 2012 Author Share Posted March 17, 2012 Czyli inneski będą osobno i czerwone osobno tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Tak. Oba gatunki utworzą oddzielne ławice, lub będą się rozbijać i pływać każdy w swoją stronę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 Neon czarny, nie ma z neonami nic wspólnego prócz nazwy. Nie będzie pływał z Innesami. Natomiast czerwone i innesy powinny w miarę trzymać się razem moim zdaniem, mimo że powinno się hodować jednogatunkowe stada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimekAKWA Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Ja miałem po 20 sztuk neonów innesa i czerwonych w akwarium 300l (pękło i teraz czekam na fundusze żeby kupić nowe) i pływały razem lecz zrobiłem błąd bo powinienem wybrać jeden gatunek estetyczniej wygląda ;] Michał84:Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts