Wazon Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 1+2 mieczyk 1+2 molinezja ostrousta 1+2 gupik 6 danio pręgowany 6 neon inessa 1+1 glonojad 6 kirysek Panda 1 mułojad Czy krewetki red cherry będą pasować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beniek Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 1. Jaki litraż akwarium. 2. Krewetki do tej mieszanki nei pasują. 3. Namieszałeś obsadę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wazon Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 112 l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beniek Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Zdecyduj się czy chcesz żyworodne czy jajorodne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wazon Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 A co to ma za znaczenie? Przecież mogą być żyworodne i jajorodne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beniek Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Ale nie wszystkie pasują do siebie. Mieczyk, molinezja, gupiki wyjadały by Ci krewetki. Danio to samo. Danio może być agresywne wobec neonów. Mając kirysy po co Ci mułojad? Mieczyki proponuje oddać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Zdecyduj się czy chcesz żyworodne czy jajorodne. I jakie to ma znaczenie Wazon@ oddaj mułojada, Krewetki raczej nie wytrzymają przy tej obsadzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wazon Posted March 15, 2012 Author Share Posted March 15, 2012 Ok może coś pozmieniam ale dlaczego bez mieczyków ? Mułojada nie musi być w sumie. Więc zaproponujcie mi dobrą obsadę Bo ja jestem na etapie zakładania akwarium i jeszcze tych ryb nie mam i chcę dobrze je dobrać dlatego zamieszczam te posty Pisownia! mod.Evelyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beniek Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Mieczyki u mnie przejawiały agresję wobec neonów. Możesz zrobić typowe stado neonów. Neony ok 30 szt. Pandy niech zostaną. No zbrojniki też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Nie rozumiem czemu mu doradzasz wymianę obsady. Przecież obsada jest dobra. Danio zawsze zajmują się tylko sobą. Co do rzekomej agresji Mieczyków to nigdy nic takiego nie zauważyłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts