Wazon Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Zamierzam do obsady dokoptować 6 szt danio, które danio proponujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 A jaką masz obsade,akwarium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wazon Posted March 14, 2012 Author Share Posted March 14, 2012 Dopiero ruszam stopniowo będę wpuszczał ale docelowo mają być w 112 l: 1+2 gupiki 1+2 mieczyki 1+2 molinezje ostrouste 6 neonów inessa 6 danio.............. 1+2 glonojady 4 kiryski panda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Najlepiej jedna ale większa ławica ale jak tak bardzo chcesz to Danio pręgowane Chociaż danio lubią chłodniejszą wodę Co do reszty to oddaj jedną samice zbrojnika i dokup 2 kiryski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wazon Posted March 14, 2012 Author Share Posted March 14, 2012 Zrobiłem kotnik dla glonojadów i chcę je rozmnożyć,myślisz że samcowi nie dać wyboru samicy? I jeszcze myślałem żeby mułojada dorzucić. Myślicie że za dużo tego nie będzie? Michał84:Zaczynaj zdania z dużych liter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Troche poczytaj U zbrojników ikry pilnuje samiec a nie samica Samica ci wszystko popsuje Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted March 15, 2012 Share Posted March 15, 2012 Samiec będzie odganiał samiczkę,ja bym zostawiła je w ogólnym akwarium,tam też się namnożą. Ej to tak specjalnie napisane tzn gramatyka i ortografia ( to tak specjalnie, na prezent dla kogoś wiem, dostane ostrzeżenie) Michał84:+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 Dopiero ruszam stopniowo będę wpuszczał ale docelowo mają być w 112 l: 1+2 gupiki 1+2 mieczyki 1+2 molinezje ostrouste 6 neonów inessa 6 danio.............. 1+2 glonojady 4 kiryski panda Oddaj samicę Zbrojnika (Glonojada), bo Zbrojniki dobierają się w pary. Kirysków możesz dokupić 2 sztuki, a Mułojada bym nie dodawał. Reszta ok. No może oddałbym jeden harem żyworódek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
łuska Posted March 18, 2012 Share Posted March 18, 2012 A co do danio nie myślałeś o danio perłowym? (microrosboea galaxy?) Ja od Danio pręgowanego wolę danio choprai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomanio Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Ja osobiście polecam danio czerwone-świetnie mieni się pod światłem. Michał84:Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts