yetusek Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Witam. Wiem, że są podobne wątki ale proszę admina o nie wywalanie do kosza. Posiadam akwa 72l. w nim zamontowany kubełek JBLe901, napowietrzacz eheim. Z roślinek: Moczarki x2 , Anubias BarteraRTEANUBIAS x1 + jeszcze 2 roślinki( nie znam nazwy). Rybki: neon inesa x5, zmienniak plamisty x3, scalar ( idzie do oddania). Podłoże ze żwirku czarno-biały. Prosiłbym o dobór (ewentualnie od podstaw) rybek do tego akwarium. Chodzi mi o to, żeby było kolorowo gdyż właścicielką tegoż że akwarium jest córeczka 4latka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Jakie są wymiary akwarium? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yetusek Posted March 13, 2012 Author Share Posted March 13, 2012 wys. 40cm szer. 60cm gł. 25cm profilowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willow Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Moja propozycja: 10 neon innesa 1+2 pielęgniczka kakadu 6 kirys panda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cannabis96 Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Dodałbym do tego Gupiki. Ryba bardzo popularna a za razem ładna. Bynajmniej dla mnie Proponuję 1+2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcda-p Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 1+2x prętnik karłowaty 10x neon innesa/bystrzyk czarny/b. barwny/miedzik obrzeżony/razbora klinowa/tęczanka wernera 2x ampularia 6x kirysek panda 1+2x zmienniak plamisty 10x gupik pawie oczko samce/prystelka 2x ampularia 6x kirysek panda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts