Kobra1226 Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Dziś zakupiłem w Kauflandzie Pokarm wybarwiający z firmy tukan działa wogóle ten pokarm .Czy ktoś z tą firmą miał styczność ? to jest stronka tej firmy http://tukanfirma.republika.pl/rybki.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianek Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 No ta stronka to jakos super nie wyglada nie wiem czy to będzie działało ja proponuje pokarm tropical. To wiadomo, że działa.No a ten tukan to jakos nie wygląda. Ale można się miło zawiesć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GALAKTYKA Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Z karmami się tukana się nie spotkałam. Podaj co ma w składzie myślę, ze rybom nic nie będzie; ja np. karmię teraz ryby zwykłym pokarmem dla ryb z selgrosa ;p. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Lepiej zainwestować w pokarm wybarwiający tropicala-10x lepszy.I efekty zauważysz wcześniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
123Patryk Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Ja wole karmić sychym pokarmem oraz suchym wysokoproteinowym . Z urozmaiconą dietą żywego i mrożonego pokarmu . Daje takie efekty wybarwienia jak pokarmy wybarwiające. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cannabis96 Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Ja też stosuję Tropicala a dokładnie Ovo-Vit. Ryby ładnie się wybarwiają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaraMysz Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts