kociolfigo Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Witam mam akwarium 100l dużo roślin obsada: 10x neon innesa 2xpielęgniczka ramireza 4x gupik chciałbym dołożyć rybek stadnych z 8 sztuk , bo chciałbym mieć jakiś kontrast pomiędzy innesami , myślałem nad neonami czarnymi , ale może ktoś by mógł doradzić jakie rybki by pasowały, tylko nie niebieskie ani czerwone. Nie wiem też czy nie będzie przerybienia ? Proszę o radę! (wiem że to zależy od gustu ale nie mogę zupełnie się na nic zdecydować wolę się zapytać.Pozdro) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monika15 Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 To moze dokup sobie jeszcze kolo 10 razbor klinowych,ladnie by wygladaly z neonkami,a poza tym to gupiki Ci sie napewno jeszcze rozmnoza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adek86 Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 albo razbory Hengeli:)!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thugdogg Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 doradzil bym cos na dno raczej 7 kiryskow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts