micuch11 1 Posted March 11, 2012 Czy ktoś ma taki programator http://allegro.pl/programator-czasowy-l ... 47378.html jeśli tak to niech napiszę jak się sprawuje i czy jest dobry. Share this post Link to post Share on other sites
skorupa123 0 Posted March 11, 2012 Mam. U mnie się po pół roku użytkowania się późni zegar, czasem i słychać szczególnie w nocy tykanie, a tak to wszystko oki jest. Teraz mam zamiar kupić elektroniczny i go przetestować. Kupuj za taka cenę (ogólnie jest bardzo ciekawa cena, ja za swój w hurtowni artykułów elektrycznych zapłaciłem ok 25 zł). Share this post Link to post Share on other sites
micuch11 1 Posted March 11, 2012 A można go ustawić żeby chodził 3 , 6 , 9 i 12 godzin? Share this post Link to post Share on other sites
skorupa123 0 Posted March 11, 2012 Tak, możesz. Są tam takie jak by zapadki (jedna to 15 min). W instrukcji pisze co i jak ustawić, banalny w obsłudze. Share this post Link to post Share on other sites
micuch11 1 Posted March 11, 2012 Dzięki za odpowiedz Share this post Link to post Share on other sites
Basteq 1 Posted March 11, 2012 Generalnie to badziewie, Już mi się dwa zepsuły. Poza tym gdy go wyłączysz z prądu to musisz zegar ustawiać od nowa. Lepiej kupić elektroniczny. Share this post Link to post Share on other sites
don_Vall 23 Posted March 11, 2012 Poza tym cyka niemiłosiernie i późni się nawet 6 min na dobę... Elektroniczny jest niewiele droższy a problemów nie ma żadnych. Share this post Link to post Share on other sites
skorupa123 0 Posted March 11, 2012 U mnie elektroniczny kosztuje o połowę drożej (jakieś 50 parę zł), a na allegro jakieś 20 zł. A na tej aukcji jeden kosztuje 3 zł. Śmiesznie mała cena. Elektronicznego nie maiłem więc nie wypowiem się na jego temat. Trzeba sprawdzić jak się sprawuje. Share this post Link to post Share on other sites
Basteq 1 Posted March 11, 2012 Elektroniczny w marketach kosztuje 30-35zł Share this post Link to post Share on other sites
skorupa123 0 Posted March 11, 2012 Spore marże w hurtowniach elektrycznych narzucają, złodziejuchy Share this post Link to post Share on other sites
don_Vall 23 Posted March 11, 2012 Kosztuje 3 zł bo to całkowite g... Ja swój pierwszy kupiłem w Castoramie i kosztował ok 10 zł i teraz leży w szafie. Share this post Link to post Share on other sites
Gagatek 55 Posted March 11, 2012 Ja mam taki sam ,zapłaciłam 12zł . Chodzi już rok czasu i nic z nim nie jest .Nie słychać tykania ,może miałam szczęście . Share this post Link to post Share on other sites
DiKei 0 Posted March 11, 2012 Również polecam elektroniczny. Kupiłem analogowy podobny do tego ze zdjęcia tzn. działający na tej samej zasadzie, lecz z innej firmy i od razu był wadliwy. Wyłączał światło, lecz nie zapalał go. Do tego spóźniał. Share this post Link to post Share on other sites