micuch11 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Czy ktoś ma taki programator http://allegro.pl/programator-czasowy-l ... 47378.html jeśli tak to niech napiszę jak się sprawuje i czy jest dobry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorupa123 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Mam. U mnie się po pół roku użytkowania się późni zegar, czasem i słychać szczególnie w nocy tykanie, a tak to wszystko oki jest. Teraz mam zamiar kupić elektroniczny i go przetestować. Kupuj za taka cenę (ogólnie jest bardzo ciekawa cena, ja za swój w hurtowni artykułów elektrycznych zapłaciłem ok 25 zł). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micuch11 Posted March 11, 2012 Author Share Posted March 11, 2012 A można go ustawić żeby chodził 3 , 6 , 9 i 12 godzin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorupa123 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Tak, możesz. Są tam takie jak by zapadki (jedna to 15 min). W instrukcji pisze co i jak ustawić, banalny w obsłudze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
micuch11 Posted March 11, 2012 Author Share Posted March 11, 2012 Dzięki za odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Generalnie to badziewie, Już mi się dwa zepsuły. Poza tym gdy go wyłączysz z prądu to musisz zegar ustawiać od nowa. Lepiej kupić elektroniczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_Vall Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Poza tym cyka niemiłosiernie i późni się nawet 6 min na dobę... Elektroniczny jest niewiele droższy a problemów nie ma żadnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorupa123 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 U mnie elektroniczny kosztuje o połowę drożej (jakieś 50 parę zł), a na allegro jakieś 20 zł. A na tej aukcji jeden kosztuje 3 zł. Śmiesznie mała cena. Elektronicznego nie maiłem więc nie wypowiem się na jego temat. Trzeba sprawdzić jak się sprawuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Elektroniczny w marketach kosztuje 30-35zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorupa123 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Spore marże w hurtowniach elektrycznych narzucają, złodziejuchy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_Vall Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Kosztuje 3 zł bo to całkowite g... Ja swój pierwszy kupiłem w Castoramie i kosztował ok 10 zł i teraz leży w szafie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagatek Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Ja mam taki sam ,zapłaciłam 12zł . Chodzi już rok czasu i nic z nim nie jest .Nie słychać tykania ,może miałam szczęście . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiKei Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Również polecam elektroniczny. Kupiłem analogowy podobny do tego ze zdjęcia tzn. działający na tej samej zasadzie, lecz z innej firmy i od razu był wadliwy. Wyłączał światło, lecz nie zapalał go. Do tego spóźniał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts