Goplana66 Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Czy mogę mieć w 160l akwa takie ryby * 2 skalary *2 barwniaki czerwonobrzuche *2 pielęgniczki ramirezy *10 neonów inessa * 2 lub 3 pielęgniczki kakadu i jeszcze coś na dno, ale nie wiem co [tylko nie kiryski] zaproponujcie coś Z góry wielkie dzięki Zakładaj tematy w odpowiednich działach. mod.Evelyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Czy mogę mieć w 160l akwa takie ryby * 2 skalary *2 barwniaki czerwonobrzuche *2 pielęgniczki ramirezy *10 neonów inessa * 2 lub 3 pielęgniczki kakadu i jeszcze coś na dno, ale nie wiem co [tylko nie kiryski] zaproponujcie coś Z góry wielkie dzięki A jakie wymiary akwarium? Na skalary nieco przyciasne. Co do pozostałych pielęgnicowatych to zdecydowałbym się na 1 gatunek. Albo ramirezy, albo kakadu albo barwniaki. Neonów dałbym 25 sztuk. Na dno powiedzmy że piskorki Meyersa albo bojce (z tych mniejszych) powiedzmy że 6 sztuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goplana66 Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 Wymiary tego akwa to 100x40x40. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobix Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Ja bym ci proponował zrobić z tej obsady tak: 1+1 pielęgniczka ramireza 20 neonów innesa 1+1 barwniak czerwonobrzuchy i na dno stadko kirysków spiżowych, lub jakichś małych bocji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts