Wazon Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 3 glonojady 3 kiryski 3 mieczyki 3 gupiki 3 molinezje ostrouste 6 neonów 6 danio pręgowany proszę o ewentualne poprawki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykw1988 Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Ja dałbym 2x zbrojnik złoty 6 kirysów pandy 12 neonów inessa 1+2 gupików ale to zależy od Ciebie. Większa ławica wygląda lepiej niż dwie mniejsze z neonków i danio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wazon Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 Kirysków 6 ile samców ile samic? Danio chcę bo myślę o rozmnażaniu też w akwarium tarłowym z kulkami szklanymi na dnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Jak dla mnie za dużo żyworódek. Zrezygnowałabym z mieczyków. Zostawiła molinezje, gupiki Do tego jedna ławica np neonów x12 zbrojnik 1+1 i 6 kirysków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goplana66 Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Jak dla mnie wszystko jest ok tylko wybrałabym albo danio albo neony tylko że ich minimum 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts