LocoSabo Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Siemanko Chciałem poddać ocenie moje skromne krewetkarium , chciałem tez zaznaczyć że będę nad nim pracował, aby je ulepszyć i jest to moje pierwsze krewetkarium . Mam w planie dodać więcej mchu na skałkę i zakupić kilka kulek gałęzatki i ewentualnie dodać parę roślinek albo i nie . Może jakiś trawniczek będzie miał prawo bytu. Może sami coś doradzicie . Podam kilka danych technicznych Akwarium 52L Belka 2x14 wat Grzałka Filtr wewnętrzny Podłoże wymieszane z prosoila i żwirku 2x korzeń 2x skała ,chyba jakaś lawa czy coś Roślinki 10 sztuk krewetek red cherry 2 parki gupika edlera - licze na ładne samce Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Rób zdjęcia po zmroku i przy zgaszonym świetle. Niech pali się tylko lampka w akwa, to nie będziesz się odbijał w szybie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoSabo Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 Napisałem ze foto będzie lepsze wieczorem Chyba ze pod kocem lepsze wyjdzie hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Fajna poza do robienia zdjęcia A tak na temat to:Daj coś na 3 plan i będzie okey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoSabo Posted March 10, 2012 Author Share Posted March 10, 2012 Proszę Podziwiać https://picasaweb.google.com/1170925066 ... directlink Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkanDaL Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Masz + za drzewko,- za brak 3 planu(nadal) i - za to,że są jakieś białe kulki na podłożu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoSabo Posted March 11, 2012 Author Share Posted March 11, 2012 Masz + za drzewko,- za brak 3 planu(nadal) i - za to,że są jakieś białe kulki na podłożu Te kulki to żwirek który został wymieszany , tak to dostałem . Co do 3 planu to pomyśle co tam zasadzić . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts