bimekAKWA Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Wymiary 60x30x30 Obsada ♦1+1 Pielęgniczki ramireza ♦12 neon innesa ♦Zbrojnik niebieski (zaraz mnie za niego zjedziecie ale on jest za otoski chwilowo) ♦2+2 Gupik endlera (niedługo wymiana za otoski) Filtr Aquael fan 2 plus Grzałka tetra 50w Oświetlenie Świetlówka 15w + moduł aquael Ozdoby Korzeń Kokos ( widoczyny ponieważ obserwuje parkę ramirezów a one kochają ten kokos ) Z roślin pamiętam kilka Nurzaniec Gałęzatka Mech jawajski Kabomba i tyle pamiętam Zmianki jeszcze będą czekam aż zarośnie i mam zamiar zrobić bimbrownie Podłoże zamienić na Jbl manado Deszczownice do filtra kupić orginał Temat dodaje nowy ponieważ nie ma zbytnio zainteresowania aktualką poprzedniego Mówcie co zmienić co dodać i jaką roślinke mogę dać na 1 plan np trawniczek czy trawke jakąś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Zbrojnik za otoski? Nie rozumiem. Kokos mi tu nie pasuje - pomniejsza akwarium optycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimekAKWA Posted March 9, 2012 Author Share Posted March 9, 2012 Zbrojnika wymienie za otoski. Jak narazie dostałem go od kolegi bo likwidował akwa i nie miał z nim co zrobić a chłopak dobrze się spisuje i jest dokarmiany tabletakmi . Kokos będzie ukryty ale narazie czekam aż ramirezki złożą w nim ikre bo to ich ulubione miejsce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts