wołkov Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Od około 2 tygodni mój zbrojnik siedzi w korzeniu wachluje i wiedziałem że będę miał młode a ostatnio dostałem do przechowania na jakiś czas 2 kiryśniki 11cm i 9 cm i dzsiaj teraz przed momentem widzę małego glonojada i mam pytanie czy kiryśniki mogą je wsiupać jak cukierki czytajcie zjeść ? muszę się ich pozbyć bo tylko mi syfią w zbiorniku . Odkąd pamiętam gdy miałem małe to były czarne a ten jest biały Albinos?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Od około 2 tygodni mój zbrojnik siedzi w korzeniu wachluje i wiedziałem że będę miał młode a ostatnio dostałem do przechowania na jakiś czas 2 kiryśniki 11cm i 9 cm i dzsiaj teraz przed momentem widzę małego glonojada i mam pytanie czy kiryśniki mogą je wsiupać jak cukierki czytajcie zjeść ?Tak, mogą go zjeść. Popraw tytuł. Co i jak zajrzyj do regulaminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wołkov Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 kurde zobaczę jutro czy coś jeszcze będzie i czy ten przetrwa nie mam komu ich oddać a ten gość co mi je dał ma akwarium 60 l i w nim jeszcze 4 takie większe nawet i 4 już oddał ... trudno jutro w sklepie zapytam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts