fiwus Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Czy to dobre połączenie? Baniak 160l, 1+1 ramirez, neonki, otoski Dużo roślin Proszę zwracać uwagę na pisownię. mod.Evelyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulle Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Ramirezy dorosłych krewetek nie ruszały, przynajmniej u mnie, ale młode jak najbardziej podjadały. No i krewetki rzadziej się pokazywały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobix Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Też nigdy nie słyszałem o agresywności wobec krewetek ze strony ramirezek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamon Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Żeby to było przynajmniej 300l... Tak mogą podskubywać, ale tylko właśnie młode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michualex Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Młode zjedzą a stare nie będą wychodzić bo będą miały fefra. Zaczynaj zdania wielką literą. mod.Evelyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_Vall Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Ja mam RC i ramirezy w 126 litrach i dorosłe i maluchy są widoczne i nie zauważyłem, że ramirezy się krewetkami interesują. Mam b. zarośnięte akwarium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Też nigdy nie słyszałem o agresywności wobec krewetek ze strony ramirezek. To mało jeszcze słyszałeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts