Michał132 Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Witam Mam problem z filtrem filtr to turbo 750 i stopniowo przestaje napowietrzać i trzeba czyścić wkład filtr help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 A do czego ci to napowietrzanie jest potrzebne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał132 Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 A do czego ci to napowietrzanie jest potrzebne?pompki do napowietrzania nie mam wiec mam filtr z naowietrzaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_Vall Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Pompka też nie jet potrzebna. Napowietrza bardzo dobrze ruch tafli wody i w dodatku nie ma bąbelków w wodzie. Ustaw wylot filtra by robił falę na wodzie i będzie OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 A do czego ci to napowietrzanie jest potrzebne?pompki do napowietrzania nie mam wiec mam filtr z naowietrzaniem Napowietrzanie jest zbędne o ile jest ruch tafli wody. W zestawie powinna być taka plastikowa nakładka kierująca strumień ku powierzchni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał132 Posted March 5, 2012 Author Share Posted March 5, 2012 A do czego ci to napowietrzanie jest potrzebne?pompki do napowietrzania nie mam wiec mam filtr z naowietrzaniem Napowietrzanie jest zbędne o ile jest ruch tafli wody. W zestawie powinna być taka plastikowa nakładka kierująca strumień ku powierzchni. w sklepie mi mówili że ma być skierowana do dołu zdziwiłem sie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Napowietrzanie jest zbędne o ile jest ruch tafli wody. W zestawie powinna być taka plastikowa nakładka kierująca strumień ku powierzchni. w sklepie mi mówili że ma być skierowana do dołu zdziwiłem sie W sklepach różne brednie opowiadają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts