fiwus Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Niedługo w moim biurze planuję stworzyć jakiś baniaczek, z ciekawości chciałem Was zapytać o mój pomysł dotyczący obsady: - 5x skalar - 1+1 ramirez - 12 x neon - 5x otoski Co Wy na to ? czekam na propozycje. Akwarium jako, że w miejscu gdzie przyjmuje się klientów ma przeznaczenie oczywiście również ozdoby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordimer Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Jakie wymiary będzie miał zbiornik ? Na skalary może być mały - zwłaszcza na taką ilość. Reszta jak najbardziej. Neonów może być powiedzmy, że 30 i dołożyłbym kirysków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobix Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 - 5x skalar - 1+1 ramirez - 12 x neon - 5x otoski Podaj wymiary akwa, wydaje mi się że na skalary za małe. Otosków najlepiej minimum 6 Podaj wymiary to łatwiej będzie wybrać obsadę. pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiwus Posted March 4, 2012 Author Share Posted March 4, 2012 80x35x55 cos około tego, baniak bedzie robiony pod wymiar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
123Patryk Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Te wymiary są za małe na skalary. Minimum 100 cm długości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Na skalary za małe. Dałbym więcej neonków, które w dużej grupie są bardzo dekoracyjne - 30 Może być również więcej otosków - 10 Do tego para ramirezek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts