Lukasz-odkrywca Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Hej jak w temacie jakie mchy polecacie na kokos kupiłem przez allegro 3 połówki i nie wiem czym je obsadzić (chciałbym mchy rosnące nawet przy słabym oświeltleniu). 2 pytanie to takie czy ktoś ma na sprzedaż pisałem do S ławka pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beniek Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Mech christmas ładnie na kokosie Ci będzie rósł. Pójdzie przy 0.3 W /litr. Jest wiele propozycji np. taiwan, flame... A jakie to oświetlenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted March 4, 2012 Author Share Posted March 4, 2012 hej 15 w na 63l słabo ale pójdzie ;d dzięki czyli mówisz że wszystkie są ładne ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beniek Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Dla mnie te, które wymieniłem się podobają. Ale na te 63 litry to masz 0.23W/l christmas to raczej słabo pójdzie. Christmas nadaje siędo tego najlepiej. Weeping jeszcze jest ładny, ale światełko słabe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Poszło PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukasz-odkrywca Posted March 4, 2012 Author Share Posted March 4, 2012 Dzięki Sławek pomógł mi bardzo a śwatło dojdzie jeszcze 2x 11w dokupie i na silikonie przylepie . Naprawdę dzięki Sławkowi pozdrawiam Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts