muza2121 Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Ostatnio kupiłam trawę(same nasionka bez ziemi i dodatków).Posiałam ją w małej doniczce.Niedawno restartowałam mój kotnik(10l).Dałam tam 2 żywe roślinki a pod żwir dałam troszeczkę ziemi(czytałam że tak się robi).W tej oto ziemi były nasionka trawy o których zapomniałam.Teraz mam w kotniku 5 centymetrową trawkę jest obecnie tam 5 małych gupików są tam od 4 dni i ta trawa im nie szkodzi. Mam teraz pytanie czy mogłabym taką trawkę posiać w specjalnej doniczce(http://img188.imageshack.us/img188/7010/dsc00847p.jpg)oczywiście w żwirze, zanurzyć w słoiku z wodą a jak trawa urośnie to dać ją do ogólnego? Jeśli był już taki temat to przepraszam ale nie mogłam znaleźć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil18c Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Jeśli nie zgnije to powinno byc ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muza2121 Posted March 4, 2012 Author Share Posted March 4, 2012 Jak na razie w kotniku rośnie i nie gnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts