emsikolo Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Szukam rybki dennej do akwarium 112 l Chciałbym mieć rybki pochodzące z Ameryki PŁD i Środkowej Posiadam już : - 1 zbrojnika niebieskiego - 5 kirysków spiżowych - parka ramirezek - 8 neonków innesa Chciałem dokupić jeszcze coś na dno akwarium , myślałem nad kiryśnikiem czarnoplamym , a otoski nie podobają mi się , co jeszcze mógłbym dołożyć z rybek pływających po dnie ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Kiryśnik na pewno nie. Zrób 1+1 Zbrojnika i dokup parę Kirysków. Na dno już nic nie pchaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emsikolo Posted March 3, 2012 Author Share Posted March 3, 2012 Czemu Kiryśnik nie pasuje ?Przecież akwa ma długość 80 cm Te ryby co juz mam nie chce zwiększać liczebności a tylko dołożyć 1 gatunek rybki jaka się nadaje? Michał84:Pisownia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Bo ta ryba dorasta do 20 cm a akwarium o długości 80 cm jest stanowczo za duże. Dwa gatunki ryb dennych w tym litrażu jest wystarczająca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobix Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Bo ta ryba dorasta do 20 cm a akwarium o długości 80 cm jest stanowczo za duże. Dwa gatunki ryb dennych w tym litrażu jest wystarczająca. Chyba chciałeś powiedzieć za małe, bo dziwnie to brzmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Tak za małe. Źle napisałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts