maciejej Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Witam. Od paru dni w nowym akwa mam pare roślin w tym Zwartka skręcona i tu jest problem. Wstałem rano i zobaczyłem, że roślina zaczyna się skręcać... Nie wiem czy to dobrze czy źle i co zrobić ?? Proszę o odpowiedzi. (nie mam foto bo wyjechałem z domu i wróce za 2 dni.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsFeron Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Skręcać? Najlepiej jak dasz zdjęcie, bo nie wiadomo jak to wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Jak skręcona,to powinna się skręcać. A co masz zrobić? Jak nie chcesz skręconej,to kup nieskręconą,a jak chcesz skręconą,to nic nie rób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaraMysz Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Zamykam. Robicie sobie jaja z takimi tematami. sławek121 wspomniał o propozycji prostownicy, proponuję więc prostownicę- może coś to pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts