kolo123 0 Posted February 26, 2012 Witam Mam pytanie odnośnie krewetek, czy jeśli mam parkę p. ramirezek mogę trzymać krewetki rc lub amano razem z nimi. Słyszałem o przypadkach, że pielęgniczki zjadały krewetki czy to prawda ? Share this post Link to post Share on other sites
Artur81 0 Posted February 26, 2012 Ja mam p.ramireza razem z krewetkami rc, amano i filtrującą. Rybki nie robiom im nic wystarczy dużo kryjówek i roślin. Share this post Link to post Share on other sites
kolo123 0 Posted February 26, 2012 A gdybym miał mech to one by się w nim chowały.?? Share this post Link to post Share on other sites
AsFeron 0 Posted February 26, 2012 Tak. Musiałbyś zapewnić jeszcze wiele więcej tych kryjówek, aby Ramirezy ich nie zjadły. Musisz się też liczyć z tym, że sobie na Krewetki nie popatrzysz, bo będą cały czas schowane. Share this post Link to post Share on other sites
kolo123 0 Posted February 26, 2012 Aha mam remirezki już od miesiąca i nie wydaje mi się żeby mogły zjeść krewetki. Według mnie mają jeszcze za małe pyszczki. Mają ok 5 cm czy urosną jeszcze.? Share this post Link to post Share on other sites