Guban88ok3m Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Witam Mam pytanie co do tła strukturalnego dotyczące montażu.Jest jakiś sposób czy wystarczy włożyć do akwarium i nic więcej z nim nie robić? Ale jest to akwarium z krabem nie z rybkami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur81 Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Lepiej porządnie wymyć pod bierzącą woda, niektóre tła przez jakiś czas brzydko pachna. Ja moje tło przez noc moczyłem w wannie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guban88ok3m Posted February 17, 2012 Author Share Posted February 17, 2012 Aha ok to na noc włożę do wody A co z resztą ? montaż jakoś do szyby zamontować trzeba czy jak?? A z ta siatką co podwinąć ja jakoś do środka? czy ma tak być na bocznych ściankach?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur81 Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Podwiń ją do środka tak aby z oby stron przylegała do bocznych szyb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guban88ok3m Posted February 17, 2012 Author Share Posted February 17, 2012 I na nic nie mocować go do tylniej szyby? Poprostu włożyć i woda może się za to tło swobodnie dostawać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Najlepiej uszczelnić po bokach i na dole silikonem akwarystycznym aby się śmieci nie dostawały za tło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guban88ok3m Posted February 17, 2012 Author Share Posted February 17, 2012 No też dobry pomysł,ale trochę zabawy czeka przynajmniej tak mi się wydaje bo po ok 0,8cm z obydwóch stron mam luzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts