dominikrybniok Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Witam mam akwarium 200l 3dni temu zrobilem restart akwarium i dzisiaj patrze i mam cos takiego babelki na gorze akwarium tutaj zalaczam zdj http://imageshack.us/f/268/akwariuma.jpg/ dodam wczoraj kupilem tabletki pod rosliny nawoz sera florenette A temp-26stopni oswietlenie- 2x swietlowki po 30volt i troche woda zmetniala wie ktos moze czemu sie tak stalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 30volt30 Wat, a nie volt. Ja miałem takie jak miałem kożuch bakteryjny i jakieś bąbelki się dostały pod niego np. z filtra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikrybniok Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 a co radzisz zrobic zeby sie go pobyc? sry za pomylke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S'Sayan Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Kup skimmer. Możesz ściągać ręcznie albo zastosować pokrywę. Można jeszcze skierować strumień wody na tafle wody. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Zebrać czystym recznikiem papierowym i skierować filtr tak aby poruszał taflą. 3 dni po restarcie i wpuszczasz ryby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominikrybniok Posted February 15, 2012 Author Share Posted February 15, 2012 ne sa juz stare ;p tam jest 10 gupikow 3 kirysy spizowe i 2molinezje po ryby jade za 2 tygodnie ;p Kahl: zalecam stosowanie się do regulaminu forum Super Akwarium. Jak jeszcze raz znajdę Twoje posty bez polskich znaków, pisane łamaną polszczyzną to się pogniewamy.. I wskazówka na przyszłość bo coś czuję, że może być ciężko: nie zakładaj mi durnych tematów. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts