Tazz Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 cześć. Jak ściągnąć naklejany termometr z akwarium, tak by można go później nakleić jeszcze raz, i by działał sprawnie? Bo nakleiłem kiedyś od frontu, i chciałbym zmienić na bok akwarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Możesz spróbować żyletką ale często te termometry nie działają po ponownym naklejeniu albo sie rozwarstwiają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OlliEbollie Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Myślę, że nie ma szans by go bezpiecznie odkleić i przykleić ponownie i żeby jeszcze poprawnie działał. Kahl: pisownia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Jest niewiele wart-lepszy(dokładniejszy) będzie standardowy szklany.zakryjesz roślinkami i będzie git Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Ściągnąć, wyrzucić. Nie dość że pokazuje temperaturę szyby, to jest szalenie niedokładny, za 3zł kupisz dużo lepszy szklany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OlliEbollie Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 przykro mi ale nie mam polskiej klawiatury! czy to az tak bardzo przeszkadza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Po pierwsze, takie rzeczy na PW, a nie w temacie "termometr" bo to OT. Po drugie, tylko Ci się wydaje że nie masz. Każdy Windows ma polskie znaki, czy to kupiony w UK, Holandii, czy Rosji, na klawiaturach z tych krajów. Wystarczy zmienić język klawiatury, późniejsze przełączanie między PL, a obecnym to Shift+Ctrl. Tak samo ja mogę powiedzieć "nie mam rosyjskich znaków!" Klik: тщ оувтфл ьфь - tadam. Tłumaczeń że czegoś nie ma nie przyjmuje, bo jest, kwestia tylko i wyłącznie włączenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts