elofura Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Witam, Proszę o pomoc w doborze oświetlenia. Na pewno nie będzie to standard, bo mam niestandardowe akwarium wymiary wew. dług. 155 cm X wys. 47 cm X szer 18 cm. Jest to samoróbka. Wydaje mi się, iż najlepszym rozwiązaniem była by T5 - 80 W 145 cm, lub dwie mniejsze. Ale naprawdę nie wiem czy musi być jakaś inna dodatkowa. Proszę o "rozjaśnienie" problemu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Jedna T5 - 80W w zupełności wystarczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elofura Posted February 14, 2012 Author Share Posted February 14, 2012 Dzięki bardzo. Będzie http://sklep.roslinyakwariowe.pl/oswietlenie/swietlowki-t5/80w-152cm/swietlowka-sylvania-aquastar-10000k-145cm-p-7311.html A jeszcze jedno pytanko? Czy można np. ustawiać w postach wygaszenie żeby nie zaśmiecać forum. Lub usuwać posty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagra Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 A jeszcze jedno pytanko? Czy można np. ustawiać w postach wygaszenie żeby nie zaśmiecać forum. Lub usuwać posty?Nie, tak się nie da, raportuj temat, że chceso zamknąć, albo napisz post, ze do zamknięcia. I czekaj, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elofura Posted February 14, 2012 Author Share Posted February 14, 2012 Ok dzięki. Na razie nie będę zamykał, dam foty jak wyszło. Może komuś się przyda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts