SiweQxdd Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Zdechł mi glonojad miał 9 lat i ok 15 cm . Był to zbrojnik niebieski . Przez całe życie był w akwarium 54 l . Nie był z żadnymi rybami drapieżnymi . Czy da się ustalić jego smierć , może to śmierć naturalna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 I tak cud, że tyle przeżył w takim słoiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Zrób sekcję-może pomoże....a tak serio to pewnie kolejny właściciel przekonany,że rybka miała cudownie bo przecież wesoło pływała-co wam ludziska przychodzi do głowy trzymać 15cm rybkę w akwarium może ze trzy razy dłuższym!!?Jak wyrosła to oddaj albo kup większy zbiornik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegrzół Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Jak wyrosła to oddaj albo kup większy zbiornik!To może sam przyjmiesz zdechłą rybę? Chętny? Na pewno za free odda. Wg.mnie padł bo przerósł zbiornik gdyż był za mały dla niego. Te ryby w dobrych warunkach mogą dożyć do nawet 17 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Jeśli dobrze zrozumiałem to masz akwarium 54l a bojownika trzymasz w 12l? Skandal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Czy da się ustalić jego smierć , może to śmierć naturalna ?Nie da się określić, ale o wiele zbyt mały zbiornik na pewno tej rybce życia nie wydłużył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts