Guban88ok3m Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Witam mam następujący problem.Właśnie zrobiłem podmiankę wody i chciałem podłączyć filtr ,zrobiłem to i gdy mam podłączoną deszczownicę to woda mi się cofa do wężyka od powietrza i kapie z niej woda na blat a gdy deszczownica jest odłączona wody w wężyku nie ma działa normalnie . Ktoś wie co może być tego przyczyną ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Zapchana deszczownica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guban88ok3m Posted February 11, 2012 Author Share Posted February 11, 2012 Ok wyczyściłem w środku dokładnie wacikiem do uszu bo nie miałem czym na szybko ,muszę zakupić taką szczoteczkę do czyszczenia. Dzięki za info locdog. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts