Tuptuś.^^ Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Witam . ;3 Chciałabym się zapyta ekspertów czy mam może jakiegoś wzorca lub standard . Jeżeli coś zrobiłam nie tak proszę wtedy zamknąć . A oto zdjęcia : Ogon ^^ http://img21.imageshack.us/img21/3166/dscf7158c.jpg Cała rybcia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
123Patryk Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Zwykły najzwyklejszy gupik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianek Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Nie wiem czemu przypuszczałaś, że coś jest nie tak. Jak kolega mówi najzwyklejszy gupik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał84 Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 Widzę że koledzy chcieli coś napisać,a nie wiedzą o co chodzi,pewnie chodzi Ci o to czy to tringel,welon itp.... To już pytanie to ekspertów od tych ryb,o ile się orientuje to mało jest tu ludzi w tym siedzących. Może wypowie się tu ktoś na tym znający... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuptuś.^^ Posted February 11, 2012 Author Share Posted February 11, 2012 Widzę że koledzy chcieli coś napisać,a nie wiedzą o co chodzi,pewnie chodzi Ci o to czy to tringel,welon itp.... To już pytanie to ekspertów od tych ryb,o ile się orientuje to mało jest tu ludzi w tym siedzących. Może wypowie się tu ktoś na tym znający... Tak , właśnie tak . Zastanawiałam się czy jest to może Tringiel lub Wachlarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeGo Posted February 11, 2012 Share Posted February 11, 2012 raczej to wygląda na tringiel wachlarz byłby dłuższy. A- Wachlarz B- Triangel C- Welon D- Proporczyk E- Dwumiecz F- Górny miecz G- Dolny miecz H- Lira I- Łopatka J- Płomyk K- Rakietka L- Igiełka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irenka Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 POMÓŻCIE mam 25l akwarium wszystko jest dobrze tylko samiczki są grube w ciąży i dania też już raz miałam młode 1samiec 2samiczki i mam samca w akwarium ogólnym chciałam zrobić 3parki i dokupiłam parkę i były grube ale potem zauważyłam że jedna ze samiczek siada na dno,zamek i skałkę przeczytałam gdzieś że warto zrobić szpitalik noto go zrobiłam włożyłam rybkę i dawałam taki środek co pomaga w walce z chorobami CMF po paru dniach zauważyłam ze usneła potem zaczeły siadać inne samiczki i samiec tylko najstarszy nie siada a i jeszcze 3dni temu dałam 3kropelki BACTOSAN jeszcze mam HEALTHOSAN i ALGIN a jedna ze samiczek już nie jest gruba CO MAM ROBIĆ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damianek Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Po pierwsze nic nie ztozumiałem. A po drugie zakłada się odzielne tematy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evelyn Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Zamykam ten temat. Proszę napisać oddzielny temat w odpowiednim dziale i zrozumiale. Inaczej nie ma to sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts