creatiwe821 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Kupiłem roślinki jakieś miesiąc temu .Wlałem taki środek od roślin i wszystkie puściły listki i normalnie rosną a taka jedna ma takie 1cm listki i już w ogóle nie rośnie tylko zaczęła gnić .Co trzeba zrobić żeby zaczęła rosnąć?? rainbow - Uważaj na pisownię , pisz tematy w odpowiednich działach. Na przyszłość podawaj konkretne szczegóły jeśli chcesz uzyskać odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 A co to za roślina. Lałeś jeszcze nawozy od tego czasu? Podaj wszystkie dane o kawarium i obsadzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
creatiwe821 Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 no nie lałem żadnych środków bo to nowe akwa mam je dopiero koło miesiąca obsada: kirys panda 4x danio lam pardzie 2x gurami złote 2x prętnik karłowaty 3x glonojady 7x labeo 1x gupik 3x mieczyki 4x molinezje 4x jeszcze takie 4 rybki pomarańczowe po 3 cm gdzieś ale nie wiem jak się nazywają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brud Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 To podaj jeszcze jaki litraż bo po osadzie widzę że pewnie tu podawanie nawozów nie jest głównym problemem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
creatiwe821 Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 112l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basteq Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 112l Jak nie nawozisz to masz rezultaty. Obsada do wymiany! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts