manekp95 Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Czołem! Ostatnio myślę o tym żeby porozmnażać trochę rybek... Nie wiem jak się za to zabrać, chcę zacząć od paru małych akwariów tarliskowych. Tylko jaki litraż? Jak zorganizować filtrację, ogrzewanie i napowietrzanie? W kręgu moich zainteresować są: prętniki, danio, kakadu, tęczawki, kardynałki i może w przyszłości neonki. Z jaką kwotą muszę się liczyć? Pozdrawiam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michualex Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Powiem tak.... Bo zakładam że nie czytałeś więc zacznij od obszernej lektury jak to się robi z każdym gatunkiem i później sobie moożesz kupować i grzebać. To nie są żyworódki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manekp95 Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 Powiem tak.... Bo zakładam że nie czytałeś więc zacznij od obszernej lektury jak to się robi z każdym gatunkiem i później sobie moożesz kupować i grzebać. To nie są żyworódki. Wiem jak to się robi, chodzi mi o pomysł na rozwiązanie problemu z filtracją w kilku małych akwariach. Myślałem nad sumpem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rainbow Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 Jak masz wiedzę , kasę i cierpliwość to działaj! A jeśli to twoje hobby to wróżę duużo fajnie spędzonego czasu. Jeśli robisz to na miarę zysku uzbrój się w cierpliwość. Nikt ci nie wyliczy ile kasy musisz wydać , to zależy od wielu rzeczy. Wiadomo akwarystyka nie jest tania , także na małe koszty nie licz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts