brud Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Mam pewien problem dzisiaj wymieniłem swoją butle na drugą . Gościu dał mi nabitą butlę tamtą zostawiłem .Podłączyłem ,zaczołem dozować. Na początku było wszystko ok,ale po kilku minutach nie mogę przekręcić zaworem . stoi jak zamurowana ani w lewo ani w prawo Może ktoś coś wie o co w tym chodzi. ps .Butla po przy niesieniu odstała jakieś 4 godziny w temperaturze pokojowej Edit: Ktoś ma pojęcie .Czy tylko w aranżacjach i obsadach .Pilnie proszę o pomoc bo bedą miał trochę lipę. Kahl: posty edytujemy a niie nabijamy. Nie 'przekonujemy' innych użytkowników do odpisania w danym temacie. Ostrzeżenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gurolsky folklor Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Być może to kwestia rozszerzalność termicznej. Spróbuj może to jakimś kluczem przekręcić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brud Posted February 10, 2012 Author Share Posted February 10, 2012 Być może to kwestia rozszerzalność termicznej. Spróbuj może to jakimś kluczem przekręcić.Odstało noc i jest już ok. Dziękuję za tak liczne zainteresowanie tematem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts