sidor Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Mam problem z moim akwarium. 54l, temp. 26st., filtr Aquael fan 1, podmianka była około 5-6 dni temu 15-20% wody. Dzisiaj zauważyłam na powierzchni wody, minimalne, mające około 1/4 milimetra, SKACZĄCE coś koloru białego. Co to może być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skn87 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 omamy alkoholowe xD Białe myszki po pokoju tez latają? hehe Nie no żartuję. Dałbyś radę ująć to na zdjęciu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michualex Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 skoczogonki. Nie jest to szkodliwe miałem to przez cały czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skn87 Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 michualex a skąd to się bierze? I gdzie wyczytałeś, że ro coś takiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michualex Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 michualex a skąd to się bierze? I gdzie wyczytałeś, że ro coś takiego? przynosisz ze sklepu albo od kogos innego. U mnie to się pojawiło jak przyniosłem jakąś rośline pływającą. Tyle się tego narobiło że koniec świata. Jak podniosłem pokrywę to skakały jak głupie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidor Posted February 9, 2012 Author Share Posted February 9, 2012 No ja akurat nie miałem od miesiąca po restarcie nic dokladane ;] tylko woda wymieniana Na zdjęciu raczej nie dam rady bo aparat słabizna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krucka Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 Też miałam coś takiego i same zniknęły po pewnym czasie. Nie są groźne, a niektóre ryby się nimi pożywiają Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolot Posted February 9, 2012 Share Posted February 9, 2012 u mnie samo przyszło i samo poszło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts