darek3160 Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Znowu mam szybkie pytanie. Jak taka lampa UV się sprawdzi przy zakwicie wody ? Najbardziej mi potrzebne opinie osób które z takim czymś miały styczność. Moje akwarium ma czasem kontakt z promieniami słońca. Poza tym zależy mi na tym aby jak najszybciej pozbyć się zielenic , a przynajmniej pewnej ich ilości.(po uzyskaniu małej przewagi pobudzę rośliny) .Mam też na finiszu walkę z ospą. Akwarium ...i mieszkanie w pewnych (krótkich) okresach czasu może być pozbawione opieki ,dlatego zależy mi na tym aby pracowało tam coś co będzie włączać się profilaktycznie i przynajmniej w pewnym stopniu kontrolować rozwój syfu. Chodzi mi o obiektywne opinie a nie głupawe wypociny wypatrzone w sieci. Można ten temat już usunąć albo zamknąć . Znalazłem wszystkie potrzebne informacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts