Gorpen Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Witam Mam akwarium 54l w chwili obecnej znajduje sie tam 6 amano i 6 RC (kolejne RC zakupie wkrótce, brak w sklepie), 10 mieczyków jedno tygodniowych (do oddania idą jak tylko podrosną, kupiec na nie już jest). Chciałbym jakiegoś zbrojnika do tego akwa ale nie chce kupić w ciemno jakiegoś który będzie później tam cierpiał. Jest może jakiś zbrojnik który mógłby tam spokojnie żyć, najlepiej jakby mogła być parka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
123Patryk Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Nie ma zbrojnika do takiego akwarium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorpen Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Szkoda podobają mi się zbrojniki, a tylko tam mam miejsce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Nie ma zbrojnika do takiego akwarium.Otoski to nie zbrojnikowate? A takie "rasowe" zbrojniki, jak najbardziej są, tylko nie do dostania w sklepach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorpen Posted February 7, 2012 Author Share Posted February 7, 2012 Mam otoski w ogólnym ale w tym chciałbym jakiegoś zbrojnika troszkę większego ale bez przesady oczywiście. Nie zrozumcie mnie źle że jakiś wybredny czy coś, po prostu nie które zbrojniki są przepiękne. Szukałem trochę w necie i znalazłem następujące zbrojniki, nie rosną do zbyt wielkich rozmiarów, czy któryś z nich by się nadał? L015, L316, L400, L046, L104 i L174. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts